Acties en voordelen.
jan-cursus

Mijn werk en hobby.

Cursus schilderen en aquarelleren

U kunt bij voldoende aanmeldingen in september een teken/schilder cursus volgen, elke morgen van 9.30 tot 12.00 uur in de buitenlucht of het atelier. De groep is niet groter dan acht à negen personen waardoor u persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Zowel beginners als gevorderden kunnen gezamenlijk het artistieke en creatieve talent ontwikkelen in een gezellige sfeer. Vele onderwerpen en technieken zijn in onderling overleg mogelijk. Onderwerpen zoals landschap, stilleven en hoofd/figuur met daarnaast verschillende technieken waaronder (kleur)potlood, pastelkrijt, houtskool, aquarel, acryl en zelfs etsen zijn mogelijk. In de lessen voor beginners worden natuurlijk de basisbeginselen geoefend zoals verhoudingen, richtingen, perspectief, licht/schaduw compositie en kleurmenging.

De cursusduur is vijf à zes dagen. Deze kan elke keer naar eigen voorkeur worden verlengd. De kosten zijn €12,50 p.p. per les waarbij het materiaal/gereedschap en de koffie/thee zijn inbegrepen.

Aanmelding voor een cursus gaarne minimaal één maand voor aanvang. Ook buiten september kunnen voor groepen afspraken gemaakt worden om een cursus te volgen, de groep moet minimaal uit vier personen bestaan.

Ook is het mogelijk een workshops voor groepen, zoals clubs, verenigingen etc. te geven.

Enkele beelden genomen tijdens een teken- en schilderles.

001 005 004
007
006
002 003 008